Битка игра со Коњ и зомби

Помош на витезот да ги убие сите зомби и да се нивните богатства.

Контроли.

  • : Скокни.
  • ,.: Премести.
  • : Напад.

Сите игри
Битка-игра-со-Коњ-и-зомби
100% сакам оваа игра