Борба против игра во средниот век

Отелотворува витез и убие вашите непријатели за заштита на вашиот царство.

Контроли.

  • ,.,.,.: Премести.
  • : Напад.

Сите игри
Борба-против-игра-во-средниот-век
100% сакам оваа игра