Борба против RPG игра

GretoWars е средновековна RPG игра во која ќе се контролира војник и неговата дружина.
Целта е да се подобри и опремување на вашиот војници да го убијат своите непријатели и доминираат во светот GretoWars.

Контроли.

  • : Сите игра со глувчето.

Сите игри
Борба-против-rpg-игра
70% сакам оваа игра