Средновековен битка игра

Во оваа битка игра мора да се убие сите ваши непријатели без исклучок.
Внимание, бидејќи ако еден од нив преминал линијата спротивното сте ја изгубиле.

Контроли.

  • ,.,.,.: Премести.
  • : Напад.

Сите игри
Средновековен-битка-игра
80% сакам оваа игра