Стратегија игра и битката (Фантазија Kommander)

Фантазија Kommander е стратешка игра во која мора да се формира војска и борбата на вашиот непријатели.

Контроли.

  • : Сите игра со глувчето.

Сите игри
Стратегија-игра-и-битката-Фантазија-kommander
76% сакам оваа игра