Мост Изградба игра (товар мост)

Помош на ликот да се изгради мост за да се соберат златници.
Почнува да се реализира дизајнот на мостот (дизајн tab), а потоа пробајте да се тестира сигурноста.

Контроли.

  • : Градење на мостот.

Сите игри
Мост-Изградба-игра-товар-мост
84% сакам оваа игра