Средновековна Снајперистот игра

Во оваа игра во собата во средниот век, ќе играат како снајперист.
Заврши различни потраги да напредуваат во играта

Контроли.

  • : Целта и фотографирајте.

Сите игри
Средновековна-Снајперистот-игра
100% сакам оваа игра