Средновековниот голф игра

А прилично глупав голф игра! Со стрелаштво, морате да го внесете стрели во дупка.

Контроли.

  • : Цел, изберете моќта на шут и фотографирајте.

Сите игри
Средновековниот-голф-игра
100% сакам оваа игра