Средновековни Sokoban игра

Во оваа игра треба да игра како витез sokoban, лоцирајте го богатство и да добијат клуч, кој ќе го отвори безбедно.

Контроли.

  • ,.,.,.: Премести.

Сите игри
Средновековни-sokoban-игра
85% сакам оваа игра