Bomberman игра средновековниот

Место бомби во лавиринтот да го убие вашите непријатели. Бидете внимателни да не се фатени!

Контроли.

  • ,.,.,.: Премести.
  • : Место бомби.

Сите игри
Bomberman-игра-средновековниот
100% сакам оваа игра