Авантура игра во замокот

Користете ги следните копчиња да се игра оваа авантура игра.

Контроли.

  • : Скокни.
  • : Крауч.
  • ,.: Премести.
  • : Одговори на ликовите.
  • : Напад (Q, S, D).

Сите игри
Авантура-игра-во-замокот
100% сакам оваа игра