Загатка игра и борба

Во оваа игра која меша платформа и битка, мора да го уништи вашиот непријатели за да преживее.

Контроли.

  • : Напад.
  • : Скок и да се движат.

Сите игри
Загатка-игра-и-борба
100% сакам оваа игра