Лавиринт игра во замокот со Chavalier

На витезот е загубено во овој огромен средновековен замок, му помогне да се најде излезот.

Контроли.

  • : Крауч.
  • и.: Премести.
  • : Скокни (П и А) и адреса (а).

Сите игри
Лавиринт-игра-во-замокот-со-chavalier
82% сакам оваа игра