Средновековниот избега 3

Во оваа игра за бегство соба мора да избега од замокот. Собери ги сите индиции дека ќе ви помогнат да избега.

Контроли.

  • : Жетва индекси.

Сите игри
Средновековниот-избега-3
100% сакам оваа игра