Игра заштита (Потрагата за моќ 2)

Помош на витезот да се спаси неговото царство со елиминирање на неговите непријатели.

Контроли.

  • и.: Водечките барел.
  • и.: Истражување на мапата.
  • : Оган на cannonball.

Сите игри
Игра-заштита-Потрагата-за-моќ-2
100% сакам оваа игра