Замокот одбрана игра (Boomlands)

Boomlands е одбрана стратешка игра во која мора да се заштитат замокот.
Направете ја вашата единици и да ги испратите борат непријатели.

Контроли.

  • : Креирање на борбени единици.

Сите игри
Замокот-одбрана-игра-boomlands
100% сакам оваа игра