Заштита на играта замокот

Целта е да се заштитат замокот од напад.
За да се одвратат вашите непријатели треба да се создаде борби единици, но, исто така, се изгради одбрана кули.

Контроли.

  • : Креирај единици и да се изгради одбрана кули.

Сите игри
Заштита-на-играта-замокот
81% сакам оваа игра