Средновековна одбранбена игра

Формираат и испратите вашата единици во поле, за да се соочи со твоите непријатели и да се заштити вашата територија.

Контроли.

  • : Воз единици.

Сите игри
Средновековна-одбранбена-игра
75% сакам оваа игра