Замокот одбрана игра со Арчер

Заштита на замокот напад и да ги убијат непријателите со користење стрелаштво.

Контроли.

  • : Оган лак.

Сите игри
Замокот-одбрана-игра-со-Арчер
93% сакам оваа игра