Игра средновековна и стратегија

Во оваа игра треба да се заврши различни мисии, кои ќе ви помогнат да се развие царство.

Контроли.

  • : Сите игра со глувчето.

Сите игри
Игра-средновековна-и-стратегија
69% сакам оваа игра