Освојување стратешка игра

Во оваа игра на освојување, мора да креирате твоето царство и да биде како моќен како е можно.
Направете ја вашата војска да го освојат соседните кралства.

Контроли.

  • : За да се движите на мапата.
  • : Напад.

Сите игри
Освојување-стратешка-игра
79% сакам оваа игра