Средновековниот RPG игра (Feudolism 2)

Изберете лик и победи соседните села.

Контроли.

  • ,.,.,.: Премести.
  • : Напад.
  • : Промена оружјето (Shift).

Сите игри
Средновековниот-rpg-игра-feudolism-2
100% сакам оваа игра