Стратегија игра и освојување со витези

Средновековни војни е стратешка игра во која мора да го освојат непријател царство.

Контроли.

  • : Сите игра со глувчето.

Сите игри
Стратегија-игра-и-освојување-со-витези
100% сакам оваа игра