Kalaja e lojë të Mbrojtjes me Archer

Mbroni kështjellën sulm dhe vrasin armiqtë duke përdorur harkut.

Kontrollet.

  • : Zjarri hark.

Të gjitha lojrat
Kalaja-e-loje-te-mbrojtjes-me-archer
93% love këtë lojë