Lojë snajper mesjetare

Në këtë lojë të vendosur në Mesjetë, ju të luajnë si një snajper.
Complete quests të ndryshme për të përparuar në lojë

Kontrollet.

  • : Qëllimi dhe xhiruar.

Të gjitha lojrat
Loje-snajper-mesjetare
100% love këtë lojë