Kalaja e Mbrojtjes lojë (Boomlands)

Boomlands është një strategji e mbrojtjes lojë në të cilën ju duhet të mbrojtur një kala.
Krijo njësi tuaj dhe për të dërguar ata të luftojnë armiqtë.

Kontrollet.

  • : Krijo njësitë luftarake.

Të gjitha lojrat
Kalaja-e-mbrojtjes-loje-boomlands
100% love këtë lojë