Launch lojë dhe shkatërrimi

Përdorni katapultë për të shkatërruar piramidën dhe vrasin të gjithë banorët e saj.

Kontrollet.

  • : Launch katapultë.

Të gjitha lojrat
Launch-loje-dhe-shkaterrimi
62% love këtë lojë