Strategjia e pushtimit lojë

Në këtë lojë të pushtimit, ju duhet të krijoni mbretërinë tuaj dhe të bëjë atë aq i fuqishëm sa të jetë e mundur.
Krijo ushtrinë tuaj për të pushtuar mbretëritë fqinje.

Kontrollet.

  • : Për të lëvizur në hartë.
  • : Sulmi.

Të gjitha lojrat
Strategjia-e-pushtimit-loje
79% love këtë lojë